Stanga
Dreapta

Exclusiv: Un senator ALDE trece la PSD, la 2 zile după ce partidul a ieșit de la guvernare: „Numai în modul acesta putem continua”

Gheorghe George, 29 august 2019, Ora 10:40

  • print
  • |
ilie-nita-47514-1.jpg Exclusiv

A doua plecare din ALDE, de la anunțul că partidul iese de la guvernare. După ce ministrul de Externe Ramona Mănescua părăsit formațiunea pentru a rămâne în Cabinetul Dăncilă, un senator liberal-democrat renunță și el la partid. Este vorba despre Ilie Niţă, care anunță că se înscrie în PSD.

Având în vedere hotărârile luate în ALDE și ținând cont am avut o colaborare bună cu PSD și s-au făcut lucruri bune pentru români în această perioadă, consider că aceste lucruri trebuie continuate și numai în modul acesta, sprijinind PSD, putem continua. Avem nevoie de stabilitate în țară, avem nevoie de liniște și de o guvernare rațională. V-am adus la cunoștință că am trecut la partidul PSD.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară