Stanga
Dreapta

Exclusiv: Garcea de la Vacanţa Mare: “Nu suntem o naţie de sclavi”

Marian Vasile, 20 iulie 2020, Ora 08:12

  • print
  • |
garcea-de-la-vacanta-mare-nu-suntem-o-natie-de-sclavi-48158-1.jpg Exclusiv

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de legea carantinei.

A Kickstarter Hâş Raised More Than $300,000 For A Perfume That Smells Like Space

Participanţii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o naţie de sclavi!”, „Libertate! Libertate!”, „Hai în piaţă!”. Printre cei care au ţinut discursuri s-a aflat şi Mugur Mihaescu, proprietar a două terase în Centrul Vechi din Bucureşti şi consilier al Gabrielei Firea.

” Nu mi-a fost frică atunci (în 1989) nu mi-e frică acum! Să apărăm cu toţii România. Să nu ne mai învrăjbim, să nu ne dăm capete în gura unul altuia! Libertatea e ceva cu care ne naştem. Fiţi civilizaţi, fiţi decenţi. Cel mai greu e să facem revoluţia aici. Stilul ăsta de revoluţie l-aş dori de la societatea asta. Cine spunea că n-am curajul să ies în piaţă şi să mă ascund în faţa unui calculator. N-am făcut-o în ’89 şi nu o fac nici acum”, a spus Mihăescu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în continuare fiind desfăşurate activităţi specifice de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care încalcă prevederile legii.

„Scopul nostru nu este acela de a sancţiona persoane, ci acela de a preveni răspândirea virusului, de a limita efectele acestei epidemii”, a mai spus Georgian Enache.

Vasile Marian

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară