Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gabriela Firea anunță oficial că e interesată să candideze din nou la Primăria Capitalei

Gabriela M Bogdan, 4 august 2022, Ora 11:04

  • print
  • |
gabriela-firea-anunta-oficial-ca-e-interesata-sa-candideze-din-nou-la-primaria-capitalei-50938-1.jpg BREAKING NEWS

Prim-vicepreședinta PSD, Gabriela Firea, a anunțat că s-ar întoarce la Primăria Capitalei dacă bucureștenii o vor vota din nou, la următoarele alegeri locale din 2024.

„Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea.

În privința unui viitor candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitale la alegerile locale din 2024, Firea a precizat că acest lucru încă nu a fost stabilit la nivelul coaliției.

„Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Gabriela Firea a fost primarul Capitalei în perioada 2016-2020.

 

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară