Stanga
Dreapta

Femeile de aur din partidul Aur . Şefa sexului frumos este absolventă de Teologie și prietenă la cataramă cu teologul deputat Antonio Andrușceac (ex-USR)

ziarulatak.ro, 22 martie 2023, Ora 10:02

  • print
  • |
femeile-de-aur-din-partidul-aur-sefa-sexului-frumos-este-absolventa-de-teologie-i-prietena-la-catarama-cu-teologul-deputat-antonio-andru-ceac-ex-usr-51552-1.jpg

În contextul în care aprecierile mistico-erotice jignitoare la adresa femeilor care își fac pedichiura și merg la ginecolog ale lui Sorin Lavric, scriitor și președinte al Senatului AUR, se rostogolesc prin presă și social media,  un alt personaj controversat presupus a fi (și) homofob, fostul userist Antonio Andrușceac, care aprecia că femeile sunt făcute să fie mame și soții, a ajuns deputat pe listele AUR Bacău, am aflat că formațiunea extremistă are și organizație de femei. 

Viziunea „mistică” a lui Lavric asupra femeilor  se reduce la teza că femeile sunt ființe sexuale, refuzate de spiritul la care doar bărbații au acces .

 

Ioana Adela Grăjdeanu Târziu, 35 de ani, autodeclarată „pro-viață, pro-tradiție”, este absolventă de Teologie, iar frumusețea ei fizică este împărtășită cu mândrie de soțul Târziu publicului de pe Facebook prin imagini a căror senzualitate ar putea părea în contradicție cu smerenia și cumințenia creștină pe care o promovează cei doi.

 

Ioana Adela și Claudiu Târziu s-au căsătorit în 2015, au împreună un copil, o publicație și o asociație care, coincidență, s-a mutat într-un sediu mai bun, unde a locuit și scris și Tudor Arghezi aproape două decenii, chiar în plină pandemie, prin toamnă, când bănuim că financiar AUR începuse s-o ducă bine, primind numeroase donații în bani din partea susținătorilor văzuți și nevăzuți. 

Ne bucurăm să vă putem da o veste bună, în vremuri atât de sumbre. Centrul cultural și formativ ”Casa cu Rost” se mută în casă nouă. Este ceea ce ne doream de mult, pentru a satisface așteptările dumneavoastră. Este al doilea mare pas spre un deziderat vechi: o Școală a Rosturilor Românești. O școală în care cu toții să reînvățăm firescul, să slujim frumosul, să mărturisim adevărul și să facem binele, dar în care, mai ales, să predăm toate acestea noilor generații.

Nu ne-am îmbogățit între timp, altfel decât spiritual, dar ne-am decis să riscăm. Nimic important nu se clădește fără jertfă și fără curaj. Ne încredem în ajutorul lui Dumnezeu întru lucrarea cea bună. Și, de asemenea, ne bazăm pe sprijinul dvs constant.

Prin urmare, am închiriat un spațiu splendid în Bulevardul Kogălniceanu nr. 12, din București, o casă în care a locuit și creat, între anii 1912 și 1930, Tudor Arghezi. Aici a scris volumele Cuvinte potrivite, Ioane de lemn și Poarta neagră și a redactat revista ”Bilete de papagal”, anunța, Ioana Adela Grăjdeanu Târziu într-un mesaj postat pe pagina publicației soțului rostonline.ro.

 

„Voiam să-i contemplu sânii, era îndeajuns să le prind pe rând rotunjimea în palmă, săltându-i ușor de jos în sus, ca pe două cupole străjuind acoperișul unei biserici”/vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu în care bărbatul vede o stupiditate crasă”.   - Sorin Lavric (președintele Senatului AUR, în volumul „Decoct de femeie, publicat de editura „Ideea Europeană”).

Prezență discretă în rețelele de socializare, cu postări puține în care mai mult își promovează soțul sau alți candidați AUR, Ioana Adela Târziu scrie totuși pe pagina sa oficială de Facebook câteva lucruri și despre ea prin septembrie, când își lansează, tot în tandem cu Claudiu Târziu, candidatura pentru Primăria București. El pentru postul de primar general, ea pentru funcția de consilier municipal. Rezultatele AUR de la locale au fost însă dezastruoase (sub 1%). 

„Cu bucurie, vă anunț candidatura mea la Consiliul General la Capitalei. Pentru cei ce nu mă cunosc, mă numesc Adela-Ioana Târziu Grăjdeanu, am 35 de ani, iar de la vârsta de 16 ani sunt implicată în activități civice, de voluntariat, pro-viață, pro-tradiție. Sunt licențiată în științe juridice, psihologie și teologie/asistență socială. De 7 ani conduc Centrul Cultural - Formativ și Recreativ ”Casa cu Rost”, un loc în care oamenii se întorc la tradiție și frumos, părinți și copii, tineri și bătrâni învață meșteșuguri si activități menite să le amelioreze calitatea vieții, găsesc sprijin, o comunitate de oameni cu valori si principii solide. De foarte mult timp, mă implic în activități si proiecte împotriva traficului de persoane și a terorismului. Din 2007, conduc o afacere în domeniul protecției și pazei de bunuri și persoane, o afacere construită cu truda tatălui meu, un fost mare campion pe care țara asta nu a știut și nu știe să-l aprecieze la adevărata lui valoare”, scrie șefa organizației de femei a AUR la început de septembrie.

Două luni mai târziu, doamna Târziu și soțul candidează din nou în tandem pentru Senat. Ea la Bacău, el la București. Și, în urma alegerilor din 6 decembrie, când AUR înregistrează un scor uluitor, devin amândoi senatori.

Un prieten apropiat al familiei Târziu este controversatul Antonio Andrușceac USR . Câteva luni mai târziu de la invalidarea candidaturii sale pentru funcția de primar al Sectorul 4 din partea USR, Andrușceac și-a luat jucăriile și s-a mutat la AUR, unde se știa bine cu doamna Târziu, fosta sa colegă de la Facultatea de Teologie Ortodoxă. 

Andrușceac  este cunoscut în spațiul public și drept un susținător vehement al referendumului pentru familie, pe care fostul său partid (USR) a ales să-l boicoteze, și pentru o serie de aprecieri cu tentă misogină la adresa femeilor. „Toate femeile sunt făcute pentru a fi soții și mame, iar frustrările nu se ascund în carieră”, afirma Andrușceac pe Facebook într-o postare îndepărtată între timp.

Ioana Adela Târziu și Antonio Andrușceasc

„Dragi prieteni din judetul Bacău, în data de 6 decembrie suntem chemați la vot.  Si iata ca anul acesta ma gasiti la poziția 11 pentru circumscriptia județului Bacău din partea Alianței pentru Unirea Romanilor, candidat la Senatul României. In judetul atâtor personalitati care au facut si fac cinste poporului român, nu am mers singura, fac echipa cu  Antonio Andrusceac - candidat AUR la Camera Deputaților, ambii deschidem lista județului. De Antonio ma leaga o lungă si frumoasa prietenie care s-a născut pe vremea când eram colegi la Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul. Fiecare din noi deschidem lista de județ”, scria Ioana Adela Târziu  pe Facebook.

Soțul și viitorul său coleg de Senat, Claudiu Târziu, spunea încă din seara votului, când exit-pollul după închiderea urnelor estima deja un scor mare pentru AUR, că „n-ați scăpat de cele 50 de măsuri pe care Coaliția pentru Familie le-a propus acum mulți ani!  Noi suntem cu patrioții, cu suveraniștii, nu suntem cu globaliștii, cu cei care vor să ne distrugă identitatea, credința, neamul”. Între cele 50 de măsuri promovate de CpF acum câtiva ani se regăsește, printre alte, și anularea subvențiilor publice pentru avort și mijloace contraceptive; direcționarea fondurilor astfel eliberate către servicii de sănătate maternă” .

Sursa Podul.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară