Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Emil Boc: “Contez ca disputa să nu treacă liniile roşii”

Gabriela M Bogdan, 14 iulie 2021, Ora 12:06

  • print
  • |
emil-boc-contez-ca-disputa-sa-nu-treaca-liniile-rosii-48732-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, a susţinut că a atras atenţia colegilor din PNL ca aşa numitul festival al democraţiei să nu se transforme în bâlciul democraţiei. Afirmaţiei edilului vine în contextul celui mai recent scandal din partid, unde un deputat acuză că yala sediului PNL Timiş a fost schimbată.

„Eu contez pe maturitatea PNL şi a colegilor mei că aceasta dispută să nu treacă liniile roşii astfel încât să facem rau prin anumite excese”, a declarat Emil Boc.

 Edilul precizează că a atras atenţia colegilor liberali că aşa numitul festival al democraţiei să nu se transforme în bâlciul democraţiei. Întrebat dacă există riscul ca PNL să-şi dărâme propriul guvern, Emil Boc a exclus ca PNL să aibă apucături PSD.

Emil Boc a susţinut nevoia de reformă administrativă a ţării. „S-a creat o structură stufoasă şi care blochează dezvoltarea ţării. O regionalizare ar distruge relaţiile clientelare şi am putea fi mult mai funcţionali”, a punctat edilul liberal.

 

Cu o zi în urmă, edilul oraşului Cluj-Napoca a propus un proiect de lege care facilitează unificarea unei comune cu reședința de județ.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară