Stanga
Dreapta

Ședință de urgență! Nicolae Ciucă și Lucian Bode, discuții după amenințarea UDMR

Gabriela M Bogdan, 19 aprilie 2023, Ora 12:06

  • print
  • |
edinta-de-urgenta-nicolae-ciuca-i-lucian-bode-discutii-dupa-amenintarea-udmr-51615-1.jpg

Ședintă de ultim moment la PNL! Conducerea PNL are o ședință de urgență cu parlamentarii liberali. Nicolae Ciucă și Lucian Bode discută strategia politică pe votul ANRE, după amenințarea UDMR, susțin surse politice.

De asemenea, au loc discuții și despre reducerea numărului de ministere pe care le are UDMR, după rotația premierilor. PNL vizează ministerul Mediului deținut de UDMR.

De asemenea, surse politice susțin că se discută și varianta scoaterii UDMR de la guvernare, variantă nesusținută de PSD.

Începând cu ora 13, deputaţii şi senatorii se reunesc în şedinţă de plen comună pentru a alege, prin vot, preşedintele, un vicepreşedinte şi doi membri în Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Comisiile de specialitate ale Parlamentului au avizat favorabil, marţi, candidaţii pentru aceste funcţii.

Pentru funcţia de preşedinte al ANRE candidează George Niculescu, pentru funcţia vacantă de vicepreşedinte - Gabriel Andronache şi Nagy-Bege Zoltan, iar pentru cele două funcţii de membru în Comitetul de reglementare al ANRE sunt candidaţi Sorin Bumb, Cornelia Sulger, Florenţiu Grigore Vintilă, Adrian Borotea, Daniel Bogdan şi Radu Florin Porumb. Surse din coaliție spun că în cazul în care candidatul UDMR nu va primi susținere de la partenerii de guvernare, atunci parlamentarii UDMR ar putea boicota votul.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară