Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: CU CINE A FĂCUT LIVIU DRAGNEA PRIMUL ȘPRIȚ DUPĂ ELIBERARE

Gabriela M Bogdan, 16 iulie 2021, Ora 11:32

  • print
  • |
cu-cine-a-facut-liviu-dragnea-primul-pri-dupa-eliberare-48761-1.jpg BREAKING NEWS

Liviu Dragnea a început prima petrecere alături de apropiați la scurt timp după ce a părăsit Penitenciarul Rahova, unde a fost așteptat de viitoarea lui soție.  El este nedezlipit de Irina Tănase, femeia care l-a susținut enorm de când a fost condamnat definitiv de magistraţii ÎCCJ la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman – decizia s-a luat în urmă cu doi ani și aproape două luni. 

Liviu Dragnea, la șpriț împreună cu Flavia Teodosiu, Carmen Dan și Codrin Ștefănescu

În vârstă de 58 de ani, Liviu Dragnea a uitat pentru câteva momente de problemele de sănătate cu care se confruntă și “a stropit” victoria obținută azi la Tribunalul Giurgiu cu tărie și, desigur, în compania persoanelor apropiate. Bunul său prieten Codrin Ștefănescu, avocata Flavia Teodosiu și fiul acesteia, Flavius Teodosiu Jr., dar și Carmen Dan, fost ministru de Interne, sunt patru dintre persoanele care au fost prezente la primul șpriț în dulcea libertate a fostului președinte al PSD.

“Șeful s-a întors ??” este mesajul scris pe IG Story de unul dintre invitații lui Liviu Dragnea, iar fostul secretar general al PSD a făcut un live pe Facebook.

Irina Tănase nu a lipsit de la party-ul  restrâns, unde a apărut cu o altă ținută decât cea purtată când l-a așteptat pe logodnicul ei în fața Penitenciarului Rahova. În vârstă de 28 de ani, blonda s-a schimbat într-o rochie tip cămașă de culoare albastră, iar într-una dintre fotografiile de colecție apare în brațele viitorului ei soț.

 

Carmen Dan, declarații de la party-ul dat de Liviu Dragnea

“Ne-a spus că se bucură tare mult că se află alături de noi. Ne-a îmbrățișat și a fost acea emoție de început pe care trebuie să o simtă cineva care, de fapt, acum își vede casa prima dată”, a dezvăluit Carmen Dan, în exclusivitate.

Codrin Ștefănescu a făcut un live pe contul său oficial de Facebook de la petrecerea lui Liviu Dragnea, iar la descrierea imaginilor a așternut următoarele gânduri: “După mai bine de 2 ani! Alături de cei dragi! ❤️ .

Codrin Ștefănescu a dat declarații după ieșirea din închisoare a fostului lider PSD. Acesta susține că eliberarea lui Liviu Dragnea reprezintă o victorie, iar asta l-a făcut să “prindă puțină speranță”.

“Pentru noi și pentru sute de mii români sigur este o mare victorie ceea ce au reușit avocații astăzi și am început să prind puțină speranță când văd că mai există judecători care respectă legea și nu se lasă presați și apăsați pe cap de către sistem”, a declarat fostul secretar general al PSD.

 

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară