Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: „Crizata” Șoșoacă șochează iar după impunerea certificatului Covid: "Oamenii morți la Revoluție sunt călcați în picioare "

Gabriela M Bogdan, 23 septembrie 2021, Ora 12:14

  • print
  • |
crizata-o-oaca-ocheaza-iar-dupa-impunerea-certificatului-covid-oamenii-morti-la-revolutie-sunt-calcati-in-picioare-49383-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ordonanța prin care este impus certificatul verde a incins spiritele în Senat. Un reprezentant AUR și Diana Șoșoacă au condamnat vehement, de la tribuna Parlamentului, introducerea certificatului digital pe teritoriul țării, pentru desfășurarea anumitor activități.

Rodica Boancă a cerut chiar amânarea dezbaterii și votului pe acest proiect, în timp ce senatorul independent Diana Șoșoacă a strigat că inițiativa reprezintă o încălcare a drepturilor și libertăților românilor.

"Nu se pot restrânge drepturi și libertăți și nu pot fi afectate drepturile și libertățile decât prin lege. Nu prin ordonanță de urgență, nu prin hotărâre de Guvern. Mai mult, avem rezoluția UE care menționează că acest pașaport nu poate limita drepturile celorlalți, nu poate discrimina, ceea ce se întâmplă acum. Am înțeles că azi Bucureștiul e în roșu. Nu mai aveți cum să vă faceți congresul. Slavă Domnului, rămâne Cîțu la guvernare. Altfel, venea Orban", a spus Diana Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului. 

"Toată lupta pentru recuperarea drepturilor... Oamenii morți în Revoluție sunt călcați în picioare. Dumneavoastră instituiți dictatura! E dictatură! E rușinos că vorbim așa ceva", a mai spus Șoșoacă. 

De asemenea, Rodica Boancă, senator AUR, a spus că partidul pe care-l reprezintă va vota împotrivă. "AUR va vota împotriva acestei mizeii. Pe procedură, solicit președintelui să amâne votul și dezbaterea pentru că sala e goală", a spus Boancă. 

Anca Dragu, președintele Senatului, a replicat: "Este decizia liderilor de a avea sesiune de vot azi pe acest punct de pe ordinea de zi. Solicitarea dumneavoastră nu se întemeiază". 

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară