Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cristian Popescu Piedone șanse tot mai mari pentru fotoliul de primar al sectorului 5

Marian Vasile, 27 iulie 2020, Ora 08:03

  • print
  • |
cristian-popescu-piedone-anse-tot-mai-mari-pentru-fotoliul-de-primar-al-sectorului-5-48181-1.jpg BREAKING NEWS

Candidatul la Primăria Sectorului 5, umanistul Cristian Popescu Piedone s-a aflat pe aleile din Parcul Sebastian, din Sectorului 5 al Capitalei. în scopul strângerii de semnături necesare pentru intrarea în cursa electorală. Cu toate că în trecut, Piedone s-a remarcat în administrația Sectorului 4, surpriza de ieri a constat în faptul că, din câte s-a putut observa, acesta a fost primit cu entuziasm chiar și în Sectorul 5, unde speră să devină primar.

 

Întrucât mitingurile electorale nu mai sunt permise acum, odată cu pandemia de Coronavirus, Piedone s-a adaptat și a mers printre oameni, ținând cont și de măsurile de distanțare socială, cele recomandate în această perioadă.

 Cristian Popescu Piedone a defilat ieri prin Sectorul 5 prezentând un nou concept de afiș electoral

 

După cum a declarat chiar Cristian Popescu Piedone, candidatul la Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), campania pentru alegerile locale 2020 se dorește a fi una civilizată, fără atacuri împotriva contracandidaților, campania elecorală propriu-zisă bazându-se pe forțele proprii și pe încrederea cetățenilor în candidatul Piedone.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:21
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă