Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Corneliu Dobrițoiu s-a înscris în PPU

Gheorghe George, 14 iunie 2020, Ora 10:51

  • print
  • |
corneliu-dobritoiu-s-a-inscris-in-ppu-48111-1.jpg BREAKING NEWS

Corneliu Dobrițoiu, general în rezervă și fost ministru al Apărării, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Înainte de trecerea sa în rezervă, în 2006, Corneliu Dobrițoiu avea gradul de general-locotenent (cu trei stele). A fost ministru al Apărării în 2012, anterior fiind secretar de stat în MApN și ofițer de Stat Major la Direcția Cooperare și Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internațional, Cartierul General NATO. A fost senator în legislatura 2012 – 2016.

„România are nevoie acum mai mult ca oricând de oameni cu viziune, de patrioți, de oameni care să ia deciziile cele mai bune pentru țara lor și pentru români. Proiectele politice și dorința reală de construi m-au determinat să mă alătur PPU (social-liberal). Am credința și convingerea că împreună vom reuși să ducem la bun-sfârșit multe dintre aceste proiecte”, a transmis Corneliu Dobrițoiu.

Generalul Corneliu Dobrițoiu va conduce Departamentul de Apărare și Ordine Publică din cadrul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară