Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Comunicat al Organizaţiei PSD Bragadiru

Laurentiu Ion, 12 iulie 2020, Ora 12:16

  • print
  • |
comunicat-al-organizatiei-psd-bragadiru-48153-1.jpg BREAKING NEWS

Biroul Permanent al Organizaţiei  PSD Bragadiru a anunțat că a demarat procedurile de excludere din partid a doamnei consilier Costache Larisa şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Bragadiru.

Propunerea sancţionării doamnei consilier a fost votată în unanimitate.

Biroul Permanent al Organizaţiei PSD Bragadiru a stabilit anterior şedinţei Consiliului Local Bragadiru o poziţie clară privind achiziţia de  locuinţe sociale în valoare de 4.300.000 lei direct de la dezvoltator, la preţul pieţei.

Preşedintele PSD Bragadiru, Marian Dumitru a prezentat motivele pentru care achiziţionarea  locuinţelor sociale direct de la dezvoltator nu este oportună. Cu suma respectivă puteau fi demarate alte proiecte, mult mai importante şi aşteptate de cetateni, cum ar fi: canalizări pluviale, asfaltări străzi, o şcoală sau un loc de joacă. Votul negativ al organizaţiei PSD a fost transmis şi consilierului local PSD Costache Larisa.

Având în vedere votul contra voinţei partidului ci doar cel în interes personal (dorind obţinerea unei locuinţe sociale deşi nu îndeplineşte condiţiile) PSD Bragadiru a decis în unanimitate excluderea din partid şi retragerea sprijinului politic al consilierului Larisa Costache.

‘’Suntem în slujba cetăţenilor şi atât, iar cei care nu înţeleg această misiune suportă consecinţele.

Organizaţia PSD Bragadiru se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Costache Larisa, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acesteia. Pentru că̆ nu este la prima abatere de acest fel, dorim să̆ vă aducem la cunoştinţă faptul că̆ au fost demarate procedurile de excludere din partid a doamnei Costache Larisa şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Bragadiru”, transmite PSD Bragadiru.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară