Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ciolacu are o misiune pentru Marian Mina, ales preşedinte al organizaţiei PSD Giurgiu Adu înapoi, în partid, toţi primarii care au plecat.

Marian Vasile, 2 decembrie 2022, Ora 12:01

  • print
  • |
ciolacu-are-o-misiune-pentru-marian-mina-ales-presedinte-al-organizatiei-psd-giurgiu-adu-inapoi-in-partid-toti-primarii-care-au-plecat-51307-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat  la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu, unde a fost ales preşedinte deputatul Marian Mina, că aşteaptă de la acesta revenirea în partid a tuturor primarilor care au plecat din rândurile social-democraţilor.

„Cu adevărat putem vorbi de un nou început la Giurgiu, deja pe alte principii prin alegerea lui Marian Mina în funcţia de preşedinte. Mă bucur că este atât de ambiţios şi cred că nici pe mine nici pe domnul Stănescu nu ne deranjează să întreacă şi Oltul şi Buzăul, dar ca să realizeze acest lucru trebuie să fie în continuare cu întreaga echipă alături de oameni, să nu facă nicio diferenţă în administraţia locală între aleşii PSD şi aleşii altor partide. Înţeleg că a fost un anumit moment în care anumiţi primari au fost păcăliţi să părăsească partidul, cred că trebuie să îşi arate calităţile de lider şi întreaga echipă să revină alături de PSD Giurgiu, o echipă care este un exemplu pentru multe organizaţii”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Totodată, preşedintele PSD a reiterat că a venit timpul ca la următoarele alegeri prezidenţiale „să avem şi un preşedinte de stânga” în România.

Un număr de zece primari din Giurgiu care au fost în PSD au candidat din partea PNL la alegerile din 2020. Revenirea în PSD a patru dintre ei, cei din localităţile Comana, Prundu, Colibaşi şi Clejani, a fost anunţată în urmă cu un an, după intrarea social-democraţilor la guvernare.

Deputatul Marian Mina a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, el fiind ales în unanimitate. Fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu în 2016-2020, el a ocupat în ultimii doi ani funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD, după demisia fostului preşedinte Nicolae Bădălău, care a fost numit în postul de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit la Curtea de Conturi.

„Sunt în PSD de peste 12 ani, pot spune că PSD este familia mea, am avut de la fiecare de învăţat. Relaţia pe care am avut-o cu primarii din judeţ consider că a fost o relaţie bună, una onestă. Când am fost preşedintele CJ Giurgiu, judeţul Giurgiu a cunoscut cea mai mare dezvoltare din ultimii 30 de ani. Câştigarea tuturor alegerilor din 2024 este obiectivul organizaţiei noastre. Înroşim Giurgiu în 2024, ne luăm atât CJ, cât şi primăria municipiului Giurgiu, ne luăm judeţul înapoi”, a declarat deputatul Marian Mina.

Şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, şi-a exprimat susţinerea faţă de alegerea lui Marian Mina în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

„Eu mă consider un prieten al organizaţiei de la Giurgiu, sunt la a patra conferinţă de alegeri când mă aflu la Giurgiu, eu am venit cu mare speranţă la Giurgiu şi uitându-mă în sală văd că într-adevăr se reîntregeşte echipa care a fost 2016 când organizaţia de la Giurgiu a fost pe primul loc, cu 70%, la alegerile parlamentare. Sunt convins că şi în 2024 nu numai că veţi câştiga Primăria municipiului Giurgiu şi Consiliul Judeţean, dar că veţi fi şi organizaţie de top în cadrul PSD”, a declarat secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Vicepremierul şi ministru al transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, prezent la Giurgiu a declarat că va sprijini construcţia centurii de la Giurgiu, dar şi reabilitarea căii ferate Giurgiu-Bucureşti.

La conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu au participat 381 de delegaţi din 396 înscrişi pe liste.

Toţi cei prezenţi şi-au exprimat prin vot deschis, în unanimitate, susţinerea pentru Marian Mina în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Senatorul Robert Cazanciuc şi deputatul Elena Dinu se află în echipa de conducere a PSD Giurgiu, alături de Marian Mina.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară