Stanga
Dreapta

Exclusiv: Muncesc din greu europarlamentarii nostri. Băsescu, la una” mica” cu o blondă, la Bruxelles

ziarulatak.ro, 12 octombrie 2019, Ora 19:35

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47612-1.jpg Exclusiv

Fostul președinte Traian Băsescu a fost surprins discutând la un pahar de vin în compania unei blonde, pe o terasă la Bruxelles.

·          

Băsescu, la băută cu o blondă, pe o terasă din Bruxelles

·          

12

Imaginile surprinzătoare au fost făcute publice de jurnalistul Dan Bucura, pe contul lui de Facebook, care menționează că au fost surprinse cu câteva zile în urmă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie ce contrasta puternic cu nuanța părului său, prezența feminină de la masa lui Băsescu părea să fie foarte atentă la discuția cu fostului șef de stat.

Multe comentarii remarcă faptul că gusturile lui Băsescu nu s-au prea schimbat, pentru că, privită din spate, perspectiva aduce a o întâlnire cu o altă Elena Udrea.

 

Fără prea mult efort a fost aflată și identitatea femeii. Se numește Casiana Enache și este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor la o companie aeriană.

La câteva ore de la apariția imaginilor în media online din România, Casiana Enache și-a închis contul de Facebook.

Până acum nu a răsuflat nicio informație despre motivele care au determinat această întâlnire misterioasă, dar, cu siguranță, atunci când vor apărea, vor face referire la treburi importante privind activitatea României în UE...

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară