Stanga
Dreapta

Exclusiv: Muncesc din greu europarlamentarii nostri. Băsescu, la una” mica” cu o blondă, la Bruxelles

ZiarulAtak.ro, 12 octombrie 2019, Ora 19:35

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47612-1.jpg Exclusiv

Fostul președinte Traian Băsescu a fost surprins discutând la un pahar de vin în compania unei blonde, pe o terasă la Bruxelles.

·          

Băsescu, la băută cu o blondă, pe o terasă din Bruxelles

·          

12

Imaginile surprinzătoare au fost făcute publice de jurnalistul Dan Bucura, pe contul lui de Facebook, care menționează că au fost surprinse cu câteva zile în urmă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie ce contrasta puternic cu nuanța părului său, prezența feminină de la masa lui Băsescu părea să fie foarte atentă la discuția cu fostului șef de stat.

Multe comentarii remarcă faptul că gusturile lui Băsescu nu s-au prea schimbat, pentru că, privită din spate, perspectiva aduce a o întâlnire cu o altă Elena Udrea.

 

Fără prea mult efort a fost aflată și identitatea femeii. Se numește Casiana Enache și este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor la o companie aeriană.

La câteva ore de la apariția imaginilor în media online din România, Casiana Enache și-a închis contul de Facebook.

Până acum nu a răsuflat nicio informație despre motivele care au determinat această întâlnire misterioasă, dar, cu siguranță, atunci când vor apărea, vor face referire la treburi importante privind activitatea României în UE...

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:35
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă