Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Paparazzii ATAK l-au surprins pe Ilie Năstase, incalcand legea si pe bicicleta

Claudia Ioana, 24 iulie 2019, Ora 16:27

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47315-1.jpg BREAKING NEWS

Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a rămas fără permis de conducere, acum fiind nevoit să facă mai multă mişcare nu este pieton, ci... biciclist.

   

Ilie Năstase a recurs la un mijloc de transport pentru care nu are nevoie de permis, după ce poliţiştii i-au făcut două dosare penale într-o zi. Nasty a fost surprins de paparazzi ATAK, cand traversa pe trecerea de pietoni calare pe noua achizitie.

În vârstă de 71 de ani, legendarul tenismen se supărase foarte tare pe oamenii legii, săptămâna trecută, aceştia fiind lipsiţi de tact atunci când l-au încătuşat după ce l-au prins băut la volan.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară