Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Prostituatele fac legea pe soseaua de centura a Capitalei

Marian Vasile, 3 iulie 2019, Ora 16:07

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47126-1.jpg BREAKING NEWS

Soseaua de centura a Capitalei a ajuns a nimanui. Prostituatele fac ce vor. Au ajuns sa-si racoleze clientii tolanite pe fotolii, la marginea drumului. Soferilor nu le arde insa nici macar sa se uite la fete.

Aceasta e imaginea sinistra a soselei de centura a capitalei! Un drum pe care autoritatile il tot modernizeaza de vreo 10 ani incoace,  dar tot un cosmar ramane pentru sutele de  mii de soferi care trec zilnic pe aici!

 

Frante de oboseala de la atata stat in picioare... fetele de pe centura si-au adus fotolii sau cauciucuri  sa stea tolanite cata vreme asteapta  clientii.

Sa te fereasca Dumnezeu sa indraznesti sa le iei la intrebari. Au gura sloboda si nu se dau in laturi de la nimic. Cu toate ca incalca legea, s-au invatat sa nu nu le ia nimeni la rost!

Gaselnita lor a bagat invidie-n colegele de sosea care, in lipsa unui fotoliu sau cauciuc , sterg bordura cat e ziua de lunga.

 

Si-n timp ce se mira de ce sunt fotografiate , isi amintesc  brusc de ce stau  la marginea drumului. Nu s-ar prostitua, sustin  ele, ci sunt  angajatele unui brand celebru de tigari si, cum multi soferi sunt fumatori, centura e numai buna pentru promotii.

Pe cei 72 de km de drum care inconjoara Bucurestiul, mizeria domneste de la un capat la altul! Cainii scormonesc de zor, iar mirosul iti taie rasuflarea pe alocuri... Nimic nu ajunge insa pana la nasul autoritatilor!

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:30
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă