Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alexandra Stan a rupt plaja la Mamaia, fără sutien sau inhibiţii!

Claudia Ioana, 22 iunie 2019, Ora 10:09

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46961-1.jpg BREAKING NEWS

Alexandra Stan a fost surprinsă făcând ”o baie de soare” la Mamaia. Rămasă recent fără iubit, după 4 ani de relaţie, Alexandra nu a avut nici o reţinere în a renunţa la sutien pentru un bronz uniform. Iar dezinvoltura vedetei arată că nu este prima oară când face acest lucru ci din contră, este un lucru obişnuit pentru ea.

 

La 30 de ani, Alexandra nu mai este chiar o tinerică, însă chiar şi aşa ştie să provoace prin imagini sexy, care au darul de a-i pune pe foc pe fani. De această dată, paparazzi au reuştit s-o surprindă în toată splendoarea ei, fără machiaj şi fără photoshop.

 

Alexandra nu este genul de femeie care să facă topless doar stând pe burtă. Cu toate că nu avea sutien şi purta doar un slip minuscul, cântăreaţa s-a ridicat s-a plimbat nestingherită pe plajă şi s-a răcorit în apa mării, lăsându-i pe cei de pe mal să vadă că ştie să înoate şi ”pe la fund”.

 

Prezenţa Alexandrei Stan pe o plajă din România a devenit totuşi o raritate. Artista şi-a petrecut câteva luni bune, în acest an, la Miami. Abia recent s-a întors în ţară şi a anunţat că s-a mutat la Bucureşti.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:58
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă