Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Inventatorul vaccinului românesc, Virgil Păunescu, TERORIZAT pentru a nu lansa produsul pe piață

Gabriela M Bogdan, 9 decembrie 2021, Ora 13:03

  • print
  • |
inventatorul-vaccinului-romanesc-virgil-paunescu-terorizat-pentru-a-nu-lansa-produsul-pe-piata-49840-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Vestea că România ar putea avea propriul vaccin anticoronavirus a fost primită cu mare bucurie în România. Anunțat de aproape un an, vaccinul încă nu a fost lansat pe piață. Inventatorul lui, cercetătorul Oncogen Virgil Păunescu, spune că l-a testat chiar pe el. Culmea, de la anunț și până în prezent, Păunescu s-a infectat cu coronavirus. Legat de vaccin, acesta face acuzații grave și susține că autoritățile din România nu îl lasă să lanseze produsul pe piață.

 

"Sunt întrebat când va fi pus pe piață vaccinul dezvoltat la Timișoara. Multe persoane ne îndeamnă să lucrăm mai mult, să forțăm lucrurile.

Nu intenționam să deschid această discuție, dar cred că cei care pun aceste întrebări trebuie să afle adevărul.

Au fost puse in mișcare mecanisme prin care instituțiile de control ale statului sunt utilizate în mod ABUZIV și ILEGAL pentru a discredita și a opri finalizarea vaccinului nostru.

După mai multe anchete ale Ministerului Sănătății, Curtea de Conturi Timișoara a fost trimisă în control, iar raportul lor despre proiectul vaccinului a fost unul MINCINOS.

Ce se urmărește cu acest fals? Se urmărește oprirea cercetărilor și angrenarea altor instituții ale statului în acest plan: procuratura, DNA, poliția etc. Din fericire am găsit înțelegere la Curtea de Conturi București, unde oameni raționali și corecți au recunoscut falsul și au sancționat inspectorii Curții de Conturi Timișoara. Mai multe informații găsiți în interviul cu @ Andrei Nistor. In zilele următoare vă voi pune mai multe detalii la dispoziție. Prioritatea anumitor grupuri nu este finalizarea vaccinului, ci oprirea cercetărilor, chiar cu prețul îndepărtării fondatorului centrului OncoGen", anunță Păunescu.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară