Stanga
Dreapta

Declaraţiile șocante pe care le face mama gemenilor căzuți de la etaj pe reţelele de socializare: „Nu eu v-am aruncat pe geam”

Gabriela M Bogdan, 17 august 2021, Ora 11:08

  • print
  • |
declaratiile-ocante-pe-care-le-face-mama-gemenilor-cazuti-de-la-etaj-pe-retelele-de-socializare-nu-eu-v-am-aruncat-pe-geam-49094-1.png

 

Tragedia care a îngrozit România pe 11 august. Autoritățile au intervenit de urgență, după ce o femeie i-a anunțat că doi copii, în vârstă de doar doi ani, s-au prăbușit de la etaj. Mama gemenilor i-ar fi lăsat nesupravegheaţi, iar micuţii au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Andreea, mama copiilor era „ocupată” la momentul tragediei cu fanii de pe reţelele de socializare. Se pare că gemenii stăteau nesupravegheați în dormitor, iar la un moment dat s-ar fi urcat pe masa din dreptul geamului și au căzut în gol la interval de 20-30 de secunde unul față de altul.

Jandarmii au fost cei care au anunţat-o că medicii încearcă să-i aducă la viață copiii, care zăceau pe asfalt.

Femeia a fost luată de oamenii legii și dusă la Psihiatrie, unde medicii au analizat-o pentru a stabili dacă era conștientă și dacă se afla sub influența substanțelor alcoolice sau interzise. După investigaţii, medicii au constatat faptul că femeia nu suferă atât de mult de cele întâmplate.

Mama gemenilor, declaraţii halucinante pe reţelele de socializare

În urmă cu câteva zile aceasta a fost externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la funaraliile celor doi copii.

Însă, din nefericire după ce totul s-a încheiat, femeia şi-a reluat vechile obiceiuri. Astfel, recent Andreea a apărut din nou pe reţelele de socializare şi a început din nou să publice pentru prietenii ei virtuali, videoclipuri în care dansează și fredonează manele.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva ore, femeia a postat un videoclip în care îi ceartă pe cei care o critică.

„Stați în banca voastră, nu mai criticați, că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorât eu copiii. Sunt copiii mei, îi iubesc și sufăr enorm după ei”a scris femeia pe TikTok.

După o oră, Andreea a mai publicat un videoclip, de această dată cu imagini în care apar gemenii săi, iar pe fundal rulează o melodie tristă. Şi de această dată, femeia a ţinut să le transmită un mesaj celor care o urmăresc.

„Îmi este doar de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”este descrierea videoclipului de pe TikTok postat în urmă cu circa trei ore.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară