Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cristian Pomohaci șochează din nou. Gestul făcut la înmormântarea soției maestrului Nicolae Botgros

Gabriela M Bogdan, 29 iulie 2021, Ora 10:49

  • print
  • |
cristian-pomohaci-ocheaza-din-nou-gestul-facut-la-inmormantarea-sotiei-maestrului-nicolae-botgros-48922-1.jpg BREAKING NEWS

 

Soția artistului Nicolae Botgros s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. La înmormântarea Lidiei Bejenaru Botgros, interpreta de muzică populară românească, s-a aflat și Cristian Pomohaci. Bărbatul a făcut un gest neașteptat care a fost imediat taxat de către urmăritorii săi.

Cristian Pomohaci a fost și el prezent la înmormântarea cântăreței Lidia Bejenaru Botgros, soția maestrului Nicolae Botgros. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Pe rețelele de socializare, Cristian Pomohaci a fost imediat taxat de urmăritorii săi, după ce a încărcat o serie de fotografii în care apare la căpătâiul acesteia. Gestul făcut de acesta a fost catalogat drept ”macabru” de către mai mulți oameni, fapt pentru care i-au și trimis mesaje în secțiunea de comentarii.

Pe pagina sa de Facebook, Cristian Pomohaci a scris în dreptul imaginilor cu soția maestrului Nicolae Botgros: ”Vioara maestrului Botgros azi nu cântă . Azi plânge ….???? La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …???? La fel și toată Basarabia ….???? La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o la azi la ultimul concert pr LIDIA BEJENARU Botgros ….. Chișinău , MO – 28.07.2021”.

„Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie!”, a scris o persoană în comentarii. Un alt utilizator a transmis: „Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături. Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!”.

Soția maestrului Nicolae Botgros a murit din cauza unor probleme medicale. Aceasta a avut probleme la colon, cancer și a fost operată.

Nicolae Botgros s-a întors la soție, după aventura cu o altă artistă

În luna aprilie a anului 2018, Nicolae Botgros a devenit tătic. Însă nu soția lui a fost cea care i-a adus pe lume o fetiță ci… o artistă cu aproape 30 de ani mai tânără decât el. Toată lumea a vuit la aflarea veștii însă Nicolae Botgros și-a văzut liniștit de viață. Chiar dacă își iubește enorm fetița, pe micuța Nicoleta, care a împlinit 3 anișori în aprilie, Nicolae Botgros a decis să se întoarcă la soția sa, Lidia. Anișoara a fost cea care a dezvăluit faptul că relația de amor dintre ea și maestru s-a încheiat.

”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară