Stanga
Dreapta

Exclusiv: Preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, a participat la scoaterea în procesiune a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

Laurentiu Ion, 14 octombrie 2019, Ora 11:39

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47615-1.jpg Exclusiv

 

Un om credincios, preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, a ţinut să fie prezent anul acesta alături de alte câteva mii de oameni, la scoaterea în procesiune a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Ceremonia religioasă a avut loc în jurul Catedralei Mitropoliei Moldovei și Bucovinei din Iași.

Preşedintele PRPE a mers  la Iaşi insotit  de  familie

Cuvioasa Parascheva, cunoscută și sub numele de Paraschiva, este o sfântă venerată în Biserica Ortodoxă Română și în alte biserici de rit oriental, sfânta patroană a Moldovei.

Sfânta Parascheva s-a născut la începutul secolului al XI-lea, în satul Epivat, Tracia, nu departe de Constantinopol, din părinți bogați și binecredincioși.

 

EDITORIAL

Cine e jupânul?

Cine e jupânul?

Un an din patru, Klaus Iohannis își pune Guvernul lui. Începând de ieri, se consumă al doilea succes politic de proporții al locatarului de la Cotroceni. De astă dată, el nu mai are pretenția de a fi instalat un guvern tehnocrat. Ci un guvern pur sânge. Politic. Oare se va repeta istoria? O istorie care se rostogol ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:42