Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Imagini șocante cu Cătălin Botezatu pe patul de spital! Cum arată operația de pe burtă: "Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul"

Claudia Ioana, 10 septembrie 2019, Ora 02:37

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47552-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cătălin Botezatu, operat de urgență!

Cătălin Botezatu a suferit o intervenție chirurgicală și i-a fost îndepărtată o tumoră. Operația a avut loc în Turcia, într-o clinică din Istanbul. La Teo Show, Cătălin Botezatu și-a arătat operația de pe burtă.

Ce declarații a făcut Cătălin Botezatu de pe patul de spital:

Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul... Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA.

Cătălin Botezatu a arătat telespectatorilor cum arată burta lui după operație: Stomacul meu e puțin umflat.

 

M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul.

Medicii turci care l-au operat pe Cătălin Botezatu au făcut declarații despre afecțiunea designerului. Intervenția a durat 5 ore și jumătate.

Doctorii care l-au operat pe Bote: Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. A trebuit să programăm operația aici. Starea lui este bună, operația a decurs foarte bine. 

Bote: Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară