Stanga
Dreapta

Exclusiv: Ce frumoasa este, nepoata lui Nicolae Ceauşescu

Claudia Ioana, 11 august 2019, Ora 14:20

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47420-1.jpg Exclusiv

De-a lungul timpului, viața și activitatea dictatorilor Nicolae și Elena Ceaușescu s-a aflat sub lupa curioșilor, dornici să cunoască cele mai ascunse secrete ale cuplului care a condus țara noastră în perioada comunistă.

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu visează să devină inginer

Dacă Nicolae Ceaușescu, secretarul general al Partidului Comunist Român și omul de care se leagă ultima perioadă a erei noastre comuniste, ar mai fi fost acum în viață, cu siguranță s-ar fi simțit extrem de mândru nepoata sa.

Alexandra, fiica lui Valentin Ceaușescu, unul dintre copiii cuplului de dictatori, are  aproape 21 de ani, și urmează cursurile  Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.  Tânăra este pasionată și de design interior, fiind deja creatoarea unor schițe cu interioare de apartamente care se bucură de un real succes, mai ales în rândul prietenilor săi.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:05