Stanga
Dreapta

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Claudia Ioana, 9 august 2019, Ora 12:55

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47412-1.jpg

Actorul francez Alain Delon, 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular si a avut o ”usoară” hemoragie cerebrala in urma cu cateva saptamani.

 

1

”Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie”, a declarat fiul său, Anthony Delon pentru AFP.

”Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”, a mai declarat presei fiul lui Delon.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:55