Stanga
Dreapta

Cântăreața Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier

Claudia Ioana, 20 iulie 2019, Ora 09:56

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47270-1.jpg

Cântăreața Alexandra Stan a fost implicată, vineri, într-un accident rutier în București. Surse judiciare spun că artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

Accidentul rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 13.00, la intersecția străzilor General M.H Berthlot și Luigi Cazzavilan.

În taxi se afla o femeie care a fost rănită în urma impactului și care ulterior s-a prezentat la spital, la fel și taximetristul.

Surse judiciare au declarat că Alexandra Stan nu ar fi acordat prioritate taximetristului, cei doi rămânând fără permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară