Stanga
Dreapta

Exclusiv: Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Claudia Ioana, 12 iulie 2019, Ora 11:57

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47229-1.jpg Exclusiv

Moștenitoarea a două puternice dinastii britanice – Goldsmith și Rothchild – a murit, la vârsta de 15 ani, într-un accident de atv, la ferma familiei din Somerset.

Iris Annabel Goldsmith, fiica milionarilor Ben Goldsmith și a fostei lui soții, Kate Rothschild, a murit în urmă cu patru zile, după ce ar fi fost prinsă într-un atv, care s-a răsturnat, potrivit The Telegraph.

Mai multe echipe de salvatori, au ajuns - inclusiv cu elicopterul -  la fața locului, însă adolescenta nu a mai putut fi salvată.

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului și astfel moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Ben Goldsmith și Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 și au împreună, de asemenea, încă doi fii: de 13 și 11 ani. Cei doi au divorțat în 2012.

FOTO; Gulliver/ Getty Images

Iris era eleva școlii private Wycombe Abbey și era descrisă de apropiați ca o tânără foarte plăcută și inteligentă.

Tatăl fetei, Ben Goldsmith, a publicat un mesaj pe o rețea socială în care își exprimă durerea:

Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu”.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:54