Stanga
Dreapta

Exclusiv: Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Claudia Ioana, 12 iulie 2019, Ora 11:57

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47229-1.jpg Exclusiv

Moștenitoarea a două puternice dinastii britanice – Goldsmith și Rothchild – a murit, la vârsta de 15 ani, într-un accident de atv, la ferma familiei din Somerset.

Iris Annabel Goldsmith, fiica milionarilor Ben Goldsmith și a fostei lui soții, Kate Rothschild, a murit în urmă cu patru zile, după ce ar fi fost prinsă într-un atv, care s-a răsturnat, potrivit The Telegraph.

Mai multe echipe de salvatori, au ajuns - inclusiv cu elicopterul -  la fața locului, însă adolescenta nu a mai putut fi salvată.

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului și astfel moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Ben Goldsmith și Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 și au împreună, de asemenea, încă doi fii: de 13 și 11 ani. Cei doi au divorțat în 2012.

FOTO; Gulliver/ Getty Images

Iris era eleva școlii private Wycombe Abbey și era descrisă de apropiați ca o tânără foarte plăcută și inteligentă.

Tatăl fetei, Ben Goldsmith, a publicat un mesaj pe o rețea socială în care își exprimă durerea:

Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară