Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Roxana Vancea, dezvăluiri intime despre Bendeac:"Face sex cu lumina stinsă, juri că e Fernando de la Caransebeş"

Claudia Ioana, 25 iunie 2019, Ora 09:19

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47014-1.jpg BREAKING NEWS

Frumoasa, rebela si non-conformista Roxana Vancea a avut o poveste de dragoste cu actorul Mihai Bendeac, despre care isi aminteste zambind. Toata lumea il admira pe Mihai pentru talentul sau incredibil de a imita o gama extrem de larga de personaje insa, cand se dedubleaza in asternut, nu este cea mai mare bucurie.

´´In primele momente pare o adevarata provocare si te excita pentru ca ai senzatia ca participi la un ´´gangbang´´. Din pacate, multi dintre cei pe care-i joaca el sunt retardati si nu e super cool sa-i lingi´´, povesteste Roxana.

Detaliile desecretizate de apetisanta vedeta despre comportamentul intim al comediantului sunt hazlii dar te si socheaza.

„Să vă explic cum este să vii de la serviciu obosită, supărată, tristă, să vrei să vorbeşti cu iubitul tău, şi el să te întâmpine cu «Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi Măicuţa Domnului cu el să nu-l lase singurel la…greu». Exact! De ce nu mai eşti cu Bendeac? Cum să rezişti lângă unul căruia îi spui frumos: iubitule, mă apuc să fac curăţenie prin casă şi te trezeşti că-ţi răspunde Vadim: «Nu faci tu curăţenie la mine-n casă, tâmpita dracu’».  Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş“.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:08