Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Bărbatul care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu , arestat la domiciliu.

Claudia Ioana, 20 iunie 2019, Ora 10:02

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46931-1.jpg BREAKING NEWS

Unul dintre apropiații fostului creator de modă Răzvan Ciobanu trece prin momente dificile. Este vorba despre Suhaib Meshah, cel care a fost surprins la domiciliul designerului, chiar în ziua în care acesta s-a stins, după un teribil accident rutier. Bărbatul este cunoscut publicului larg și datorită aparițiilor în emisiunea Burlăcița, unde a încercat să cucerească inima Danielei Crudu.

Suhaib Meshah a fost arestat la domiciliu

În cursul zilei de miercuri, tânărul, unul dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului autohton, a fost arestat la domiciliu, sentință dictată de magistrați într-un dosar ce vizează o serie de infracțiuni extrem de grave, printre care se numără și traficul de persoane.

De altfel, procurorii DIICOT care anchetează acest caz au solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov, plasarea lui Suhaib Meshah în arest preventiv, pentru 30 de zile, iar cererea le-a fost admisă, astfel că bărbatul de origine arabă nu va mai putea să părăsească imobilul personal, până la jumătatea lunii viitoare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară