Stanga
Dreapta

Exclusiv: Oana Zavoranu, sex cu alt barbat .

Claudia Ioana, 16 iunie 2019, Ora 09:07

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46840-1.jpg Exclusiv

 

A fost prezenta in cateva productii romanesti, ca personaj negativ. Dar a stat pe bara ani de zile, pana in 2019 cand a primit un rol nou.

Oana Zavoranu joaca in noul serial de la Antena 1, Sacrificiul, in care ar fi facut sex cu alt barbat. Vedeta a marturisit, printre picaturi, ca in serial o vom vedea in scene picante si fierbinti. Evident, cea mai mare intrebare a tuturor este legata de sotul ei.

Si anume, cum a reactionat Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu, cand a aflat ca sotia lui va imparti asternuturile cu alt barbat! Bruneta sustine ca sotul ei nu este gelos daca e vorba doar de un rol. Scenele fierbinti nu il deranjeaza deloc atata timp cat sunt doar pentru film, dupa scenariul producatorilor de la Sacrificiul, noua productie in care Oana Zavoranu va avea un rol, dupa ani buni de absenta din productiile tv romanesti.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară