Stanga
Dreapta

Vica Blochina râvneşte la Bănel Nicoliță

Claudia Ioana, 22 septembrie 2022, Ora 19:40

  • print
  • |
vica-blochina-ravneste-la-banel-nicolita-1.png

 

În urmă cu ceva săptămâni, Vica Blochina a organizat o petrecere cu o ocazia zilei sale de naștere. De la marele eveniment nu au lipsit Marian Drăgulescu, Irisha și nici Bănel Nicoliță.

Petrecerea a fost una de zile mari. Toți invitații, alături de Vica Blochina au petrecut până târziu, însă vedeta a recunoscut de abia acum că privirea ei a fost ațintită spre un singur bărbat: Bănel Nicoliță.

Deși a avut nenumărați invitați și bărbați cunoscuți în lumea mondenă și nu numai, iată că vedeta noastră nu și-a putut lua ochii de pe fostul fotbalist de la FCSB.

Vica Blochina, îl doreşte pe Bănel

Vica Blochina povestește că a avut un dress-code la petrecerea de ziua ei, iar prezența lui Bănel Nicoliță a impresionat-o de-a dreptul. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă cu privire la corpul fostului fotbalist, lucru care a lăsat loc de interpretări.

Să fie ceva mai mult între cei doi? Sau doar Vica Blochina îl admiră de la distanță? Nu știm, cert este că mărturisirile blondinei lasă loc de reacții.

”Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar na, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a mărturisit Vica Blochina .

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară