Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Tudor Sișu, declarații scandaloase despre rapperul Nosfe la o lună după decesul acestuia

Marian Vasile, 2 decembrie 2022, Ora 12:11

  • print
  • |
tudor-si-u-declaratii-scandaloase-despre-rapperul-nosfe-la-o-luna-dupa-decesul-acestuia-51310-1.jpg BREAKING NEWS

nu implică neapărat o viață sedentară

Rapperul Tudor Sișu a făcut recent o serie de afirmații controversate legate de regretatul Nosfe, care a încetat din viață pe 16 octombrie 2022, la 37 de ani, în urma unui infarct.

După decesul fulgerător al lui Vlad Darius Crețan, trupa din care făcea parte, Șatra B.E.N.Z, a postat în mediul online un mesaj prin care cerea suportul financiar al fanilor pentru a ajuta familia.

Tudor Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe la o lună după decesul artistului

Tudor Sișu a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și printre diverse subiecte dezbătute acolo, a venit în discuție și aspectul legat de posibilele probleme financiare pe care se zvonește că le-ar fi avut Nosfe.

Regretatul rapper avea o carieră de succes, era un artist celebru, îndrăgit, care concerta des și avea multe colaborări cu nume mari din industria muzicală românească. Așadar, multă lume s-a întrebat cum este posibil ca un cântăreț de talia lui să se confrunte cu problemele cu banii.

Sișu a oferit un răspuns tranșant cu privire la acest subiect, spunând că nu crede că ar fi avut lipsuri din moment ce apărea în public în haine de mii de euro.

„Avea şapte lanţuri la gât, am văzut. Scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, știi cum se zice – Despre morți, numai de bine! -, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau. Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile l-am văzut în haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii! Nu am lanțuri la gât… Am un tricou simplu… nu știu cât am dat pe el…”, a declarat Sișu în podcastul amintit.

Se pare că între Sișu și Nosfe exista un conflict mai vechi

Se pare că între Sișu și Nosfe exista un conflict mai vechi din cauza unor versuri dintr-o piesă semnată Șatra B.E.N.Z în care s-a spus despre Sișu că ar avea mentalitatea „închisă”. În cadrul unei alte emisiuni online, membrul trupei La Familia a declarat clar și răspicat că nu îl respectă pe Nosfe.

 

„Băiatul ăla chelios care lucra la call-center, de răspundea la telefoane și acum e mafiot, rapper, Noferatu sau cum îl cheamă, a dat pe piesă că nu sunt deschis la minte și că mă poreclește «închisu’», clar o paralelă la mine, la faptul că am fost închis”, a spus Șișu.

Moderatorul emisiunii a intervenit și i-a spus rapperului că Nosfe îl apreciază ca artist, însă Sișu a continuat cu aceeași revoltă.

„E un prost amabil. Știi de ce mă apreciază, că a auzit de mine, d-aia mă apreciază. Eu n-am auzit de el n-am cum să-l apreciez, când o să aud ceva de el bun și care merită menționat și care trebuie să țin minte o să-l apreciez și eu pe el, o să-l respect și eu pe el. Eu nu acord respect oricui mă respectă”, a mai spus Sișu la acea vreme.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară