Stanga
Dreapta

Shaorma Hâtz şi Pârţ gratis pentru bucureşteni . Coada infernală l-a uimit pe Dorian Popa.

Valentina Popescu, 24 septembrie 2022, Ora 11:22

  • print
  • |
shaorma-hatz-si-part-gratis-pentru-bucuresteni-coada-infernala-l-a-uimit-pe-dorian-popa-51101-1.png

Dorian Popa a împărțit shaorma gratis în București, pentru o zi.

Dorian Popa nu se oprește din a-și surprinde fanii. După ce cunoscutul cântăreț și vlogger a dat lovitura în imobiliare, acum acesta s-a orientat către un nou business, care pare a fi tot unul de succes. Acesta a investit într-un cunoscut lanț de shaormerii din Capitală, unde și-a creat chiar și propria delicatesă: shaorma Hâtz. Solistul și-a informat fanii în urmă cu mai mult timp de acest detaliu, însă le-a promis acestora și faptul că se vor putea bucura de o shaorma gratis, în prima zi a deschiderii noii locații. Zis și făcut! Cântărețul a inaugurat pe 17 septembrie restaurantul de tip fast food și a invitat toți bucureștenii să vină să savureze o shaorma după propria rețetă, dar chiar și să facă o poză cu el sau să obțină un autograf. Din imaginile virale care circulă în mediul online, se pare că oamenii au fost extrem de receptivi, întrucât coadă care s-a format în fața fast-foodului era formată din mii de oameni. Artistul le promite celor care nu au avut șansa să ajungă la eveniment că vor mai avea loc astfel de inițiative curând.

Rețeta de shaorma creată de Dorian Popa poate fi picantă sau nepicantă și conține: usturoi, ketchup, maioneză picantă, ardei iuți, castraveți murați, ceapă, roșii, salată de varză, cartofi prăjiți, lipie colorată. 

„Avem cea mai bună shaorma din București, cu cartofi prăjiți naturali. Nu am cuvinte să descriu recunoștința pe care o am, pentru ce a fost la lansarea shaormeriei. Vă mulțumesc din suflet și astfel de evenimente vor deveni o rutină.”, a spus Dorian Popa pe rețelele de socializare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară