Stanga
Dreapta

Rusoaica Evgeniya Donetsk face senzație pe rețelele de socializare

Claudia Ioana, 26 octombrie 2022, Ora 15:42

  • print
  • |
rusoaica-evgeniya-donetsk-face-senzatie-pe-retelele-de-socializare-51225-1.jpg

Brunetă, ochi albaștri, buze senzuale și un corp demn de o adevărată păpușă Barbie. Rusoaica Evgeniya Donetsk este noua senzație de pe rețelele de socializare.

Urmărită de aproape 500.000 de oameni, rusoaica este de profesie model, dar este pasionată și de sport, fiind practicantă de biliard și tenis. Model de fitness, Evgeniya Donetsk își etalează abdomenul cu pătrățele în postările de pe Instagram.

Rusoaica a pozat în reviste glossy precum Maxim și este ambasador al brandului de haine Fashion Nova.

 

Jucătoare profesionistă de biliard, Evgeniya Donetsk este fantezia oricărui bărbat. Ținutele sale sunt la limita dintre sexy și indecent, toate menite să îi pună în valoare formele voluptoase.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară