Stanga
Dreapta

O vedetă de pe Instagram trăieşte un coşmar. Este prea frumoasă!

Claudia Ioana, 2 decembrie 2022, Ora 12:17

  • print
  • |
o-vedeta-de-pe-instagram-traieste-un-cosmar-este-prea-frumoasa-51312-1.jpg

Veronika Rajek, un model cunoscut pe Instagram, în vârstă de 26 de ani, susține că are un corp perfect, fapt pentru care este ”periculoasă” pe rețelele sociale, întrucât mulți oameni o invidiază pentru felul în care arată.

Veronika Rajek are 26 de ani, este din Slovacia, însă își împarte timpul între Viena, Austria și Statele Unite ale Americii.

În cadrul unei postări pe rețelele sociale, ea a declarat că faptul că se mândrește cu un trup perfect, bine sculptat, nu i-a făcut viața mai ușoară, ci din contră, au fost mulți oameni ”geloși”, care au criticat-o pentru faptul că arată bine.

Tânăra, care are a adunat două milioane de urmăritori pe Instagram, a dezvăluit că folosește platforma pentru a promova acceptarea de sine, însă oamenii consideră că ea este doar norocoasă, motiv pentru care deseori o blamează pentru felul în care arată.

”Corpul meu este considerat pericol pe social media, am fost criticată deseori pentru faptul că n-am făcut nimic altceva decât să distribui imagini cu silueta mea.”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară