Stanga
Dreapta

Irinel Columbeanu vrea să petreacă revelionul cu Monica și Mr. Pink

Bogdan Ionescu, 26 octombrie 2022, Ora 14:59

  • print
  • |
irinel-columbeanu-vrea-sa-petreaca-revelionul-cu-monica-i-mr-pink-51212-1.jpg

 

Irinel Columbeanu își dorește să petreacă sărbătorile de iarnă alături de fiica lui. Întrebat unde va fi cazat în Statele Unite, fostul milionar a declarat că va sta în aceeași casă cu Monica Gabor și actualul ei soț, Mr Pink. Potrivit lui, cei doi se înțeleg foarte bine și nu au fost certați, deși apăruse în presă acest zvon.

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu.

 

Întrebat despre Mr. Pink, dacă ar fi gelos din cauză că el încă mai vorbește din când în când cu Monica Gabor dar și pentru că va locui în casa lor în vacanță, Irinel Columbeanu a declarat că nu crede asta. Fostul milionar susține că a mai vorbit de-a lungul timpului prin mesaje cu Monica Gabor, iar Mr. Pink nu a fost deranjat.

 

 

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat.”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2011. Divorțul din cei doi a fost unul cu scandal, existând acuzații de ambele părți. Dacă inițial Irina, fiica lor, a rămas la tată, aceasta a decis în 2018 să se mute la mama ei, în Statele Unite. În prezent cei doi foști soți sunt în relații bune, comunicând des cu privire la fiica lor.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară