Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fostul fotbalist Florentin Petre, divorț cu scandal „Amanta lui era sora unui coleg al fiului său !”

Claudia Ioana, 2 decembrie 2022, Ora 12:06

  • print
  • |
fostul-fotbalist-florentin-petre-divort-cu-scandal-amanta-lui-era-sora-unui-coleg-al-fiului-sau-51308-1.jpg BREAKING NEWS

Florentin Petre (46 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști de la  Dinamo, și soția lui, Margarita Peychinska, fostă Miss Playboy Bulgaria 2002, sunt la un pas de divorț.

Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de opt ani, şi nu se mai înţeleg deloc. Soţia îl acuză pe bărbat că o înşală de ceva vreme şi nu mai poate suporta.

Florentin Petre și-a înșelat soția cu o adolescentă

Cuplul ar putea ajunge din păcate la divorț, după 9 ani de căsnicie.

Fosta Miss Bulgaria susține că antrenorul a înșelat-o cu o adolescentă. Femeia bănuiește că este vorba sora unui coleg al lui Patrick, fiul lui Florentin Petre din prima căsătorie.

Margarita a aflat mai demult despre această idilă şi a vrut să plece definitiv din căminul conjugal, însă, s-a gândit la copil. Nu ar fi vrut ca fiul ei să crească departe de tatăl său, iar acum regretă decizia.

„Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick.

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia.

Și el îmi zice: ‘Păi, ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’. Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani”, a povestit fostul top model.

Margarita Peychinska este a doua soție a lui Florentin Petre. Din primul mariaj el are doi băieți, iar cu încă actuala nevastă încă un băiat. Florentin Petre a devenit anul trecut și bunic, fiul său cel mare, Patrick, fiind tatăl unui băiețel.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară