Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: EBA și-a umflat buzele

ziarulatak.ro, 22 septembrie 2022, Ora 19:47

  • print
  • |
eba-i-a-umflat-buzele-51089-1.jpg BREAKING NEWS

Fiica cea mică a fostului președinte al României are buzele deformate după injectarea cu acid hialuronic.

Elena Băsescu, 42 de ani, este obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, mai ales că s-a făcut remarcată și ca model, nu numai pentru că tatăl ei, Traian Băsescu, a fost președintele României. 

EBA are trei nașteri la activ, însă și-a păstrat silueta și este fericita mămică a două fetițe, Sofia Anais și Anastasia,  și a unui băiețel, Traian Băsescu Jr. Totuși, vedeta simte presiunea de a arăta întotdeauna perfect și deseori a recurs la diete sau «retușuri» estetice.

Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție în zona feței, aspect foarte evident în ultima imagine pe care a postat-o pe social-media. 

Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, arată total diferit după ce și-a mărit buzele prin injectare cu acid hialuronic, însă de această dată, EBA a cam exagerat, căci modificarea nu a adus nicio îmbunătățire aspectului fizic, ci dimpotrivă, sunt de părere cei care o urmăresc pe Instagram.

Chipul Elenei Băsescu arată destul de inestetic, zic fanii, după ce și-a retușat buzele, care acum sunt prea mari pentru fizionomia ei, fiind și mult mai slabă ca în trecut.

Cu toate astea, Elena Băsescu se pare că este foarte mulțumită de rezultat, așa că a publicat o poză pe contul personal de Instagram. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj: „What Goes Around…Comes Back Around”, probabil inspirație din piesa lui Justin Timberlake, melodie care are un mesaj de dragoste. Piesa face referire la un joc între doi parteneri. „Ce se învârte în cerc se și întoarce”.

Vedeta a avut o carieră de model, iar apoi, în 2012, s-a căsătorit cu «băiatul de oraș», Bogdan Ionescu, alias Syda, alături de care a avut doi copii, pe Sofia Anais, 9 ani, și pe Traian Băsescu Jr, 7 ani. După un mariaj de patru ani, Elena și Syda au divorțat, dar au rămas în relații bune.

Elena Băsescu și-a refăcut apoi viața cu un alt bărbat de oraș, Cătălin Tomată, din idila lor rezultând o fiică, Anastasia, care a venit pe lume în 2018. Din nefericire, nici relația cu Tomată nu a fost menită să dureze, iar cuplul s-a despărțit.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară