Stanga
Dreapta

Detaliile neștiute din procesul de divorț al Claudiei Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a răbufnit!

Gabriela M Bogdan, 15 septembrie 2021, Ora 12:11

  • print
  • |
detaliile-ne-tiute-din-procesul-de-divort-al-claudiei-patra-canu-i-gabi-badalau-artista-a-rabufnit-49305-1.jpg

 

Claudia Pătrșcanu a izbucnit pe rețelele de socializare și îi aduce acuzații grave lui Gabi Bădălău. Cântăreața a ieșit la atac cu detalii neștiute din dosar. 

 

Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul răbdării și a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare.  Artista pare să fie nemulțumită de alegerea psihologului care se va ocupa de consilierea celor doi copii. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar dacă în urmă cu doar câteva zile se declara optimistă în ceea ce privește divorțul de Gabi Bădălau, iată că lucrurile se aprind din nou.

 

Claudia Pătrășcanu susține că a fost amenințată în procesul de divorț

Claudia Pătrășcanu a luat foc atunci când a descoperit cine este psihologul care se va ocupa de cei doi copii în procesul de divorț. Psihologul a fost propus chiar de tatăl copiilor și fostul partener, Gabi Bădălău:

”Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța ca cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici. Această doamnă din imagine a fost acceptata ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că nu înțelege cum este posibil ca cei mici să fie consiliați de un astfel de psiholog : ”nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu nu vrea să se mute în București

În plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau nu ezită să facă declarații dure unul la adresa altuia. La ultimul termen al procesului, Gabi Bădălau a acuzat-o pe vedetă că nu vrea să se mute în București deoarece crede că are un iubit la Constanța:

”Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine”, spunea Gabi Bădălău.

Toate cuvintele dure din partea încă soțului ei au deranjat-o pe cântăreața, motiv pentru care nu s-a mai putut abține și a răbufnit:

”Dacă domnul Bădălău vrea să iasă din cancanurile lui și să vorbească așa ceva despre mama copiilor lui, iertați-mă dar este…Ascultați-l pe domnul Bădălău că lui îi plac cancanurile, în ultimii ani e mai monden decât mondenii”, a spus Claudia Pătrășcanu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară