Stanga
Dreapta

Andreea Tonciu a cerut 100.000 de euro să se bată în cuşcă cu Bianca Drăgușanu

Claudia Ioana, 21 septembrie 2022, Ora 17:59

  • print
  • |
andreea-tonciu-a-cerut-100-000-de-euro-sa-se-bata-in-cusca-cu-bianca-dragu-anu-51082-1.jpg

 

Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu au fost la doar un pas de a intra în cușca MMA. Cu toate acestea, Andreea Tonciu ar fi cerut o sumă foarte mare de bani, iar Bianca este de părere că bruneta a făcut acest lucru, tocmai pentru a evita lupta.

 

Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu, la doar un pas de a intra în ring

„Eu cred că ea a cerut banii ăștia (100.000 de euro este suma vehiculată – n.r.), dar nu cred că-i va da cineva banii ăștia. Este și asta o tactică, să ceri o sumă pe care știi că nu ți-o va da nimeni, justificând, astfel, că nu ți-o va da nimeni și să nu te lupți.

Da, am discutat cu organizatorii, dar eu nu am dat nici un răspuns deocamdată că, dacă Andreea Tonciu ar fi fost în stare să ceară 100.000 de euro la gala asta, eu aș fi cerut un milion. Eu nu am semnat niciun contract, nu m-am angajat în nicio luptă, nicio gală, ci a fost doar o discuție.

 

Dacă ar fi să mă lupt vreodată cu cineva, în cuvinte, în atitudini și în aptitudini, ar fi să o fac din plăcere, nu o fac pentru bani, că eu fac bani singură, fără să fie nevoie să mă lupt.

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară