Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Poliţiştii au prins hoţii care i-au spart casa lui Vanghelie

Claudiu Constantin, 23 aprilie 2020, Ora 11:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48013-1.jpg BREAKING NEWS

Polițiștii i-au prins pe bărbații care,  au  spart casa lui Marian Vanghelie. Trei bărbați, despre care polițiștii spun că fac parte dintr-o grupare specializată în spargeri de locuințe, au fost reținuți. Aceștia ar fi furat din casa lui Vanghelie bijuterii, ceasuri și un tablou.Poliţiştii au reţinuţi trei bărbaţi bănuiţi că au spart o casă din Snagov în luna ianuarie, de unde au furat bijuterii, ceasuri şi un tablou în valoare totală de 300 de mii de euro.

„În urma activităţilor investigativ-operative a reieşit faptul că la comiterea faptei au participat membrii unei grupări infracţionale, specializată în comiterea de infracţiuni de furt din locuinţe”, a declarat Ana Ciolcă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au făcut mai multe percheziţi în Bucureşti şi Teleorman, în urma cărora ar ridicat suma de 7.300 de lei, ceasuri şi bijuterii.

Cei trei bărbați reținuți, cu vârste cuprinse între 40 și 48 de ani, vor fi prezentați joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri de arestare preventivă.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:39
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă