Stanga
Dreapta

Pe cine dracu a deranjat Sorina Pintea așa de tare?

ziarulatak.ro, 4 martie 2020, Ora 09:16

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47926-1.jpg

         Am fost îngrozit  în această seară  de spectacolul mediatic marca DNA, al cărui erou principal era fostul ministru al sănătății în guvernul PSD, Sorina Pintea.

         În perioada sclavagistă și mai târziu în evul mediu, condamnații erau expuși oprobriului public, pentru ca populația să vădă cine îi fură, cine-i omoară etc. Repet, erau expuși doar după ce erau condamnați.

      Ce am văzut în această seară transmis în buclă de România TV și probabil și de alte canale media? O femeie încătușată însoțită de poliție care era dusă pentru consult la o policlinică din București. Bine, vor spune unii, ce rău este în asta? Nimic, răspund eu, dacă mă refer strict la faptul că un arestat este dus la medic pentru consult de specialitate. Însă, întreb: „de unde mama dracului știa presa că la acea oră Sorina Pintea urma să fie dusă la medic?” Până una alta, nu cunosc dosarul, doamna Pintea beneficiază de prezumția de nevinovăție. Dacă este prezumată nevinovată de ce este purtată în cătușe prin fața camerelor de filmat? Mâine, poimâine instanța de judecată stabilește, prin sentință, că Pintea Sorina este NEVINOVATĂ, cine îi curăță imaginea, acum terfelită prin noroiul oprobriului public?

 

        Cine dă dreptul organelor de anchetă să condamne oamenii la umilință, la degradare umană, să sufere disprețul public prin purtarea lor în cătușe prin fața camerelor de luat vederi?

 

Este vinovat, este pericol public, sigur că individul trebuie izolat de societate prin arest, însă, până la o condamnare definitivă trebuie ca organele de anchetă să aibă grijă de imaginea celui pe care îl cercetează, trebuie să țină cont că, cercetatul penal, inculpatul, nu este condamnat, prin urmare NU ESTE CONSIDERAT VINOVAT.

 

         Dacă Sorina Pintea, acum, este purtată în cătușe prin piață precum condamnații de altădată, ce se va întâmpla dacă va fi declarată NEVINOVATĂ?

 

Nu se va întâmpla nimic, pentru că justiția română are în interiorul ei multă injustiție, aici mă refer și la procuratură.

 

       Pentru simplul fapt că nu răspunde nimeni  dacă unui procuror i se pune pata pe cineva și-l încătușează, apoi acel cineva este scos de sub urmărire penală, procurorii se comportă de această manieră pentru că vor și pentru că pot. Domnilor procurori, dacă un om este prezumat nevinovat până la o sentință de condamnare definitivă, asta înseamnă că, inculpat fiind și, conform legii când este arestat trebuie să fie încătușat, procurorul trebuie să-și atenționeze colaboratorii din poliție să nu expună un om care beneficiază de prezumția de nevinovăție. Nu numai că nu se acționează în acest spirit, însă dau alarma la televiziuni atunci când un arestat de talia lui Pintea este scos din arest și dus la doctor pentru că este BOLNAVĂ. Ce a fost în sufletul inculpatei-bolnave, se știe de ceva timp că suferă de o boală grea, când s-a văzut privită de milioane de oameni? Mulți dintre ei, după imaginile difuzate în această seară, văzând-o în cătușe, deja o consideră vinovată. Mă tem că în România se încearcă să se facă justiție prin injustiție.

 

Planul Președintelui de a distruge PSD a pornit, va merge pas cu pas, sau om cu om  până la victoria finală.

 

        PSD-ul prin Președintele interimar Ciolacu a fost mai tare decât Procuratura. Nici nu intrase bine doamna Pintea în arest când organizația din Baia Mare deja o suspendase și cred că au și dat-o afară din partid. Bravo Ciolacule, pune-te bine cu mărimile, că nu se știe când îți vine rândul, fă-te mic gândacule, să nu te vadă ăștia, mai știi ce le trece prin cap? Poate te invită într-o celulă aproape de Pintea. Stai liniștit, nu ești singurul, Iuda la vândut pe Iisus Hristos, sf. Petru s-a lepădat de Iisus, prin urmare dă tare în Pintea să te vadă Iohannis ce frumos știi să faci.

 

       Mă întreb: pe cine dracu a deranjat PINTEA SORINA așa de tare?

 

Carstea- Ionelblogspot.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară