Stanga
Dreapta

Exclusiv: A fost arestat un interlop celebru

Claudia Ioana, 23 februarie 2020, Ora 17:34

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47886-1.jpg Exclusiv

O adevărată avere a strâns un grup de proxeneți care au profitat de fetele racolate prin metoda „Loverboy”. Unul dintre cei arestați, în urma anchetei DIICOT, este un cunoscut interlop care se afișa la volanul unui autoturism de lux, Lamborghini Aventador.



Un cunoscut interlop din Galați, zis Cristi Spaidăr, a fost arestat .A ajuns celebru după ce s-a afișat la volanul unui autoturism de lux, marca Lamborghini Aventador, a lovit un medic și a înjunghiat un taximetrist.

 

Alături de el, a ajuns în arest fratele său, Valentin Ali, zis Vali Spaidăr, dar și tatăl celor doi, Marian Viorel Ali, zis Spaidăr.

 

După perchezițiile efectuate, joi, de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz de la DIICOT, oamenii legii au pus sechestru pe o adevărată avere, obținută prin exploatarea mai multor fete, unele dintre ele fiind minore.

Astfel, au fost indisponibilizate două autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 170.000 de euro, precum și 50.000 de euro. Totodată, au fost aplicat sechestru asigurător pentru trei imobile din județul Galați.

Din cercetări a reieșit faptul că gruparea era formată din șase membri care ar fi exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei victime minore şi majore, atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state europene, Spania și Italia.

 

Poliția Română transmite că cei în cauză ar fi recrutat tinerele prin metoda „Loverboy” și ar fi beneficiat astfel de sumele de bani obţinute de victime în acest mod, aproximativ 700.000 de euro.

Concomitent cu cel șase percheziții efectuate în România, Polițita din Spania a efectuat o altă percheziție la domiciliul unui alt membru al rețelei de proxeneți.

 

Instanța a emis mandate de arestare pentru 30 zile, pe numele celor trei Spaidăr care au fost plasați în arestul IPJ Galați. Cristi Spaidăr era arestat, deja, într-o altă cauză penală, dosar instrumentat de Poliția Galați, privind injunghierea unui taximetrist.

Tot el l-a lovit pe medicul ginecolog Costache Botezatu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară