Stanga
Dreapta

www.ziarulatak.ro Dosarul de corupție al Ioanei Băsescu și a concubinei lui Gelu Oltean amanate

Gheorghe George, 11 februarie 2020, Ora 15:12

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47859-1.jpg

Audierile de martori din dosarele de mare corupție a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, Elenei Udrea și a concubinei fostului șef al DGIPI Gelu Oltean au fost amânate, marți, pe fondul protestului de la instanțe.

Astfel, deși avea programată ora 12.00 procesul concubinei lui Oltean, Vanesa Youness a fost amânat încă de la prima oră de instanță care a anunțat că nu vor avea loc acte de cercetare în speță pe fondul protestului.

Totodată instanța a stabili în acest dosar ca audierea lui Emil Boc să aibă loc la finalul procesului fiind luați cu prioritate alți martori.

Tribunalul București a stabilit ca noul termen în acest dosar să fie 24 martie.

În dosarul de la Curtea de Apel București în care sunt judecate fiica fostului președinte al României Traian Băsescu și fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, instanța a anunțat avocații că dosarul se va amâna fără alte discuții pe fondul protestului grefierilor.

Și în acest caz judecătorii se află la faza audierii martorilor, audieri ce au fost amânate până pe 24 martie.

Distinct de protestul magistraților și personalului din instanțe ICCJ a amânat, marți, până în aprilie judecarea recursului în casație introdus la instanță de fostul ministru Elena Udrea și fostul șef al FRB Rudel Obreja,, după condamnarea definitivă din dosarul Gala Bute.

Este de amintit că instanța supremă judecă toate cauzele după ce președintele ICCJ a anunțat că această instanță nu se alătură protestului generalizat din Justiție.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:45