Stanga
Dreapta

www.ziarulatak.ro Dosarul de corupție al Ioanei Băsescu și a concubinei lui Gelu Oltean amanate

Gheorghe George, 11 februarie 2020, Ora 15:12

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47859-1.jpg

Audierile de martori din dosarele de mare corupție a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, Elenei Udrea și a concubinei fostului șef al DGIPI Gelu Oltean au fost amânate, marți, pe fondul protestului de la instanțe.

Astfel, deși avea programată ora 12.00 procesul concubinei lui Oltean, Vanesa Youness a fost amânat încă de la prima oră de instanță care a anunțat că nu vor avea loc acte de cercetare în speță pe fondul protestului.

Totodată instanța a stabili în acest dosar ca audierea lui Emil Boc să aibă loc la finalul procesului fiind luați cu prioritate alți martori.

Tribunalul București a stabilit ca noul termen în acest dosar să fie 24 martie.

În dosarul de la Curtea de Apel București în care sunt judecate fiica fostului președinte al României Traian Băsescu și fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, instanța a anunțat avocații că dosarul se va amâna fără alte discuții pe fondul protestului grefierilor.

Și în acest caz judecătorii se află la faza audierii martorilor, audieri ce au fost amânate până pe 24 martie.

Distinct de protestul magistraților și personalului din instanțe ICCJ a amânat, marți, până în aprilie judecarea recursului în casație introdus la instanță de fostul ministru Elena Udrea și fostul șef al FRB Rudel Obreja,, după condamnarea definitivă din dosarul Gala Bute.

Este de amintit că instanța supremă judecă toate cauzele după ce președintele ICCJ a anunțat că această instanță nu se alătură protestului generalizat din Justiție.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară