Stanga
Dreapta

Exclusiv: Fifor, a preluat interimatul la MAI

Claudia Ioana, 31 iulie 2019, Ora 08:51

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47353-1.jpg Exclusiv

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a transmis că a primit mandat de la premierul Viorica Dăncilă pentru a iniția un proces „radical” de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului. El se angajează să asigure o transparență mai mare în cazul crimei de la Caracal.

„Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării Prim-ministrului Viorica Dăncilă. Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului și pentru sancționarea tuturor celor care nu au acționat profesionist și eficient în acest caz. Am mandat din partea Premierului să inițiez un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului”, a spus, marți, Mihai Fifor, după preluarea mandatului intrimar la MAI.

El se angajează să asigure o transparență mai mare în comunicarea privind investigația modului în care au intervenit autoritățile în cazul crimei de la Caracal.

„De asemenea, din respect pentru familiile victimelor și pentru cetățenii care urmăresc evoluțiile, mă angajez să asigur o mai mare transparență în comunicarea periodică în acest caz. Vom pune la dispoziție constant informațiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem. Onoare si Patrie!”, a adăugat el.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți, după numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI, că prima sarcină a acestuia este solicitarea de urgență a unor verificări pentru a analiza modul de funcționare a inspectoratele de poliție și cum sunt respectate procedurile.

Președintele Klaus Iohannis a semnat numirea lui Mihai Fifor pentru funcția de ministru interimar al Afacerilor Interne, după ce Nicolae Moga a demisionat de la șefia instituției.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară