Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: La multi ani ! Încă 10 ani de pușcărie pentru Nicușor Constantinescu

Marian Vasile, 20 iulie 2019, Ora 10:22

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47276-1.jpg BREAKING NEWS

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a primit o nou condamnare, respectiv 10 ani de închisoare, potrivit Digi 24. Decizia instanței supreme este definitivă. Fostul șef al CJ Constanța execută deja o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare după ce a fost condamnat definitiv în două dosare. În dosarul în care instanța supremă s-a pronunțat joi, Nicușor Constantinescu a fost condamnat în primă instanță la 15 ani de închiosare, dar a făcut apel.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis joi să-l condamne, definitiv, la 10 ani de închisoare cu executare.

Fostul președinte al CJ Constanța a fost găsit vinovat de șase infracțiuni de abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional.

Potrivit procurorilor, Constantinescu ar fi dispus efectuarea unor plăți nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro către mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului.

Alături de Constantinescu au fost trimise în judecată alte 15 persoane, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi două firme.

Magistrații Curții de Apel București l-au condamnat pe fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, în primă instanță, în iulie 2016, la 15 ani de închisoare, decizia fiind ulterior contestată.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară