Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dragnea iese din închisoare si revine la conducerea PSD

Marian Vasile, 6 iulie 2019, Ora 16:31

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47173-1.jpg BREAKING NEWS

Dragnea va ieși din închisoare. Este anunțul zilei! I s-a încălcat o chestiune de drept procesual, susține avocatul Cosmin Bolosin .



Potrivit avocatului, ”în procedura penală există o dispoziție legală declarată neconstituțională, de care a depins soarta procesului și aici nu există niciun dubiu”.

”Comisia de la Veneția ne-a spus că, în materie de corupție, având în vedere pericolul social foarte mare, ar trebui ca aceste complete să fie specializate pe corupție, tocmai de aceea această decizie a Curții Constituționale ține de decizia și lumina cerințelor legale și a dreptului la un proces echitabil.” Avocatul anticipează că lui Liviu Dragnea i-ar putea fi admisă cererea de rejudecare și poate fi pus în libertate fără a mai avea o interdicție în continuare, până când vom avea o decizie definitivă în prezentul dosar.”, a declarat avocatul.

Acesta a afirmat că lui Liviu Dragnea ”i s-a încălcat grav o chestiune de drept procesual”. Potrivit avocatului, de Completul de trei de la ÎCCJ, care, după decizia CCR, s-a decis că e constituit nelegal, a depins soarta procesului penal.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară