Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Probleme mari pentru Gigi Becali.Va fi adus cu mandat la tribunal. Decizia instanței

Marian Vasile, 12 iunie 2020, Ora 19:28

  • print
  • |
probleme-mari-pentru-gigi-becali-va-fi-adus-cu-mandat-la-tribunal-decizia-instantei-48106-1.jpg BREAKING NEWS

Gigi Becali va fi adus cu mandat în fața instanței. 

Gigi Becali nu s-a prezentat joi la procesul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, așa că se va apela la altă metodă.

Judecătorii au dispus aducerea cu mandat a lui Gigi Becali și a lui Valeriu Argăseală, care nu s-a prezentat nici el. Termenul din proces era programat joi, 11 iunie, la ora 13:00, însă acesta s-a amânat până pe data de 17 iunie, când cei doi vor fi aduși cu mandate.

Decizia instanței

 

"Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i)

Tip soluție: Amâna cauza

Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali", se arată în decizia instanței.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:15
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă