Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Probleme mari pentru Gigi Becali.Va fi adus cu mandat la tribunal. Decizia instanței

Marian Vasile, 12 iunie 2020, Ora 19:28

  • print
  • |
probleme-mari-pentru-gigi-becali-va-fi-adus-cu-mandat-la-tribunal-decizia-instantei-48106-1.jpg BREAKING NEWS

Gigi Becali va fi adus cu mandat în fața instanței. 

Gigi Becali nu s-a prezentat joi la procesul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, așa că se va apela la altă metodă.

Judecătorii au dispus aducerea cu mandat a lui Gigi Becali și a lui Valeriu Argăseală, care nu s-a prezentat nici el. Termenul din proces era programat joi, 11 iunie, la ora 13:00, însă acesta s-a amânat până pe data de 17 iunie, când cei doi vor fi aduși cu mandate.

Decizia instanței

 

"Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i)

Tip soluție: Amâna cauza

Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali", se arată în decizia instanței.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:16
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă