Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: General în rezervă, prins în flagrant de procurorii anticorupție când lua 75.000 de euro mită

Gabriela M Bogdan, 14 ianuarie 2022, Ora 10:57

  • print
  • |
general-in-rezerva-prins-in-flagrant-de-procurorii-anticoruptie-cand-lua-75-000-de-euro-mita-49982-1.jpg BREAKING NEWS

 

Un fost adjunct al Serviciului de Telecomunicații Speciale, trecut în rezervă în 2005, a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție. Acesta i-a cerut unui om de afaceri 75 de mii de euro, pentru a interveni în mai multe litigii comerciale.

Când s-a întâlnit cu denunțătorul, fostul ofițer a cerut să vadă banii, însă înainte de a-i lua, a scos din geantă o pereche de mănuși chirurgicale și o lampă cu ultraviolete. Individul a verificat toate cele 310 bancnote de 100 și 500 de euro, să nu fie marcate cu cerneală invizibilă.

După ce s-a asigurat că banii nu sunt marcați, i-a luat. Acela a fost momentul când a fost preluat de ofițerii care organizaseră flagrantul. Aceștia notaseră seriile bancnotelor în procesul verbal de flagrant, fără să le marcheze.

Surse judiciare au declarat că persoana reținută este general în rezervă și fost director adjunct al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale în perioada 2001-2005, când șef al statului era Ion Iliescu.

Aceleași surse spun că, inițial, acesta i-ar fi cerut omului de afaceri un autoturism de lux - Audi Q8 sau BMW X7. El a fost prins de procurori pe stradă, în sectorul 1, după ce primise banii.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară