Stanga
Dreapta

Cristian Popescu Piedone ar putea fi , eliberat din închisoare

Bogdan Ionescu, 2 decembrie 2022, Ora 11:15

  • print
  • |
cristian-popescu-piedone-ar-putea-fi-eliberat-din-inchisoare-51291-1.jpg

 

„Azi, prin condamnarea mea, m-aș jertfi, dacă aș putea aduce înapoi cele 64 de victime nu aș ezita, sunt alții care stau în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare și respect. Nu vreau să jignesc familiile. Cum am spus mai devreme, dacă acei părinți cred că eu Piedone le-am omorât copiii așa să le ajute Dumnezeu, mă voi întoarce”, a declarat Cristian Popescu Piedone, înainte de a fi transportat la penitenciar. 

 

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. El se află deja de șase luni după gratii.

 

Cristian Popescu Piedone, aflat de mai bine de șase luni după gratii, a apelat la o cale extraordinară de atac, recursul în casație, și a solicitat să fie pus în libertate pe durata judecării noului proces. El speră că la finalul acestui proces, magistrații să îl achite.  

Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, fiind acuzat de abuz în serviciu. El a formulat recurs în casație, alături de unul dintre patronii clubului și de alți trei condamnați din același dosar. 

Cristian Popescu Piedone ar putea fi eliberat din închisoare

Dacă aceste cereri sunt admisibile, Instanța Supremă le va analiza la data de 7 decembrie. De asemenea, și pompierii care au făcut controalele în clubul Colectiv, Petrică George Matei și Antonina Radu, au apelat la această cale extraordinară de atac. Reamintim că ambii pompieri au fost condamnați la opt ani și opt luni de închisoare.  

Avocatul lui Cristian Popescu Piedone, Adelin David, spune că fostul primar al Sectorului 4 și 5, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la închisoare pentru o faptă ce nu este prevăzută de legea penală. Același argument l-a avut și unul dintre patronii clubului, Alin Anastasescu, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare. 

Cristian Popescu Piedone este nevinovat

Când a primit condamnarea definitivă la închisoare, Cristian Popescu Piedone a declarat că el se consideră nevinovat. El a spus că merge cu capul sus în închisoare, loc în care este plin de oameni nevinovați. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară