Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Prezidentiabilul, Alexandru Cumpanasu si-a batjocorit menajera filipineza

Marian Vasile, 5 septembrie 2019, Ora 18:55

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47536-1.jpg BREAKING NEWS

Christian Sabbagh este in plin razboi cu Alexandru Cumpanasu. Totul a pornit dupa ce unchiul Alexandrei Macesanu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale.

Christian Sabbagh aminteste de o plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu, depusa chiar de menajera celui din urma. Totodata, il intreaba cum isi permite sa aiba locuinta langa el.

"Domnule Cumpanasu, cum ramane cu plangerea depusa de menajera filipineza, impotriva dumneavoastra, la sectia 16 Politie? Biata femeie a sunat la 112! Sa mai intreb din ce bani ati ajuns sa fiti vecin cu mine? Spre deosebire de dumneavoastra, parintii mi-au lasat suficienti bani. Dumnevoastra, banii cui ii cheltuiti?", a scris Christian Sabbagh pe contul personal de socializare.

"Caracal: Campanie electorala inceputa cu minciuni. Mama si bunicii Luizei Melencu sunt oameni simpli. Ei nu cunosc mizeria umana pentru ca, la tara, oamenii sunt altfel, puri, sinceri si onesti. Aici, timpul si vremurile nu au reusit sa perverteasca oamenii. Viata la tara e ca un lan de grau, frumos privirii. Doar ca, si aici, apare neghina. Iata, presedintele pe care vi-l doriti a promis ca isi incepe campania electorala, facand o vizita familiei Luizei. I-am sunat pe bunici sa-i intreb daca viitorul candidat le-a calcat pragul casei. Au ramas uimiti.

 

Parintii Luizei, ca si cei ai Alexandrei, sunt doar victime in acest angrenaj, iar drama lor, subiect de propaganda electorala pentru un individ care ar trebui sa raspunda in fata legii, pentru toate minciunile si intoxicarile pe care le spune zi de zi!", este o alta postare a lui Christian Sabbagh pe Facebook.

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:07