Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre: “O campanie electorală nu se face cu minciuni sau ştiri false, plătite la comandă”

Laurentiu Ion, 26 ianuarie 2020, Ora 16:50

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47829-1.jpg BREAKING NEWS

 

Săptămâna trecută, mai multe site-uri de ştiri din Giurgiu prezentau cu surle şi trâmbiţe articolul ‘’Alertă! Bomba ecologică la Mihăileşti!’’. Oraşul giurgiuvean, groapa de gunoi a Capitalei şi a judeţului Ilfov. Tot aceleaşi site-uri susţineau că primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre este complice la acest dezastru. Reporterii ziarului Atak s-au deplasat la faţa locului pentru a face investigaţii în acest caz. Ajunşi la faţa locului  avem parte de o surpriză. Nici gram de gunoi, iar locul era păzit de un echipaj al poliţiei locale Mihăileşti. Contactat, primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre ne-a declarat că într-adevăr pe terenul ce aparţine primăriei Mihăileşti, localnicii şi anumite firme de construcţii private obişnuiau să arunce deşeurile menajere, dar nu cum susţine presa locală cu complicitatea lui. ‘’Am făcut de mai multe ori acţiuni de curăţenie în aceea zonă. Persoanele care erau prinse aruncând gunoi menajer au fost amendate de Poliţia Locală Mihăileşti, dar este foarte greu să-i prinzi fiindcă marea majoritate vin noaptea.

În prezent, acest teren este păzit de un echipaj al Poliţiei Locale şi în curând voi îngrădi acest loc. Vreau să atrag atenţia tuturor celor care vor fi prinşi că aruncă deşeuri menajere vor primi amenzi maxime. Referitor la complicitatea mea cu anumite firme, precum şi faptul că aş tolera sau aş încuraja depozitarea gunoaielor menajere în acea zonă nu sunt decât ştiri venite să mă discrediteze. Sunt ştiri comandate de cei care vor să candideze, fiindcă suntem în campanie electorală. O campanie electorală nu se face cu minciuni sau ştiri false, plătite la comandă.”

Primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre se află de mai bine de zece ani în fruntea oraşului. Multe din realizările oraşului au fost susţinute din banii obţinuţi din taxele şi impozitele locale, iar multe proiecte au fost finalizate cu succes:

-      Construirea unei grădiniţe;

-      O şcoală pentru cartierul Tufa şi satul Novaci;

-      Un loc de joacă;

-      O staţie ISU, care deserveşte toate localităţile;

Sunt numai o mică parte din realizatile edilului.

 

 

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:04
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă